ANNONS:

Bra hängselbyxor och andra arbetskläder

engelbert strauss

Vad tänker du på när du hör ordet arbetskläder? Mode eller kanske män i skrikande, orange kläder? 😉 Visste du att det faktiskt finns riktigt funktionella och bekväma samt sportiga arbetskläder till hela familjen? Det är något som engelbert strauss erbjuder. Arbetskläder från engelbert strauss innebär också att du kan ta del av nya innovationer inom denna ofta bortglömda kategori av mode.

Man skulle kunna dela in arbetskläder i yrkeskläder samt bygg & fritid arbetskläder. Givetvis är det viktigt och nödvändigt med bra yrkeskläder, men det är inte heller dumt att ha fantastiskt bra arbetskläder när hela, stora familjen (och kanske släkten) ska renovera sommarstugan eller till något annat större eller mindre projekt. Dessutom är bra och rätt kläder ofta grunden till att ett projekt blir bra oavsett om det gäller gymträning, vandring eller hantverk. Man blir helt enkelt bättre och har betydligt roligare när man känner sig välklädd.

 

Som jag skrev i början av detta inlägg så finns det även snygga utekläder för barn. Just utekläder för barn tycker jag är en bra och viktig grej. Kolla in dessa byxor för barn (se bilden)! Sådana skulle jag lätt själv velat ha när jag var barn. Spana in fina hängslebyxor för barn. Priserna är riktigt bra – från 223 kr!

Utekläder för barn finns från storlek 98 och kläderna är fint anpassade efter barnets kropp. De är precis lika slitstarka och funktionsdugliga som vuxenkläderna. Och finns det vinterfodrade byxor i olika färger, vilket jag känner att jag vill spana in mer. En del av barnens ordinarie vinterkläder kanske skulle kunna ersättas med dessa utekläder. Som mamma till tre barn tycker jag att denna kategori av barnkläder är hur intressant som helst.

Eftersom kläderna är smidiga och lätta att bära passar de också för barn som envist endast vill ha på sig bekväma kläder. Typ alla barn!? 😉

 

Här är fler exempel på snygga arbetskläder från engelbert strauss. Jag tycker det är urläckert med de gröna topparna i kombination med de bruna byxorna.

Men de gröna topparna är inte bara snyggt gröna och har fin design, de är gjorda av merinoull som anpassar sig så det blir svalt i sommarvärmen och varmt i vinterkylan. Visst är det smart? Som en bonus förhindrar merinoullen bakterietillväxt och på så sätt undviker du lättare dålig lukt. Merinoullstopparna är alltså både snygga och funktionella! Som en extra bonus torkar den snabbt efter tvätt. Det kan vara mycket fördelaktigt vid till exempel långa vandringar.

De här topparna finns i olika färger så att du kan välja din eller dina favoritfärger.

 

Skor ingår också i sortimentet. Här är skyddsskorna Darak som har en kraftig sula. Membranet gör att vandringskängorna andas men samtidigt släpper de inte in väta. Denna typ av kängor passar båda vid vandring och gårdsbruk.

Andra aktörer på marknaden som erbjuder arbetskläder är Fristads och Tingstad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.