ANNONS:

OBH Nordica Brush & Straight – bilder före och efter användning

Så här ser alltså manicken ut jag bloggade om här. Det är en lång och praktisk sladd.

 

Så här ser borsthuvudet ut.

 

Första bilden är före och den sista efter endast ett par minuters behandling. Håret känns glansigare efteråt och frissighet försvinner.

Min idé till nästa gång är att inte behandla självfallet där bak men att göra det mer rakt och mindre ostyrigt fram (där det ser som mest trist ut efter hårtvätt med självtork), alltså att koncentrera användandet till frampartiet.

Himla smidigt hårverktyg att använda! Om jag inte måste föna direkt kommer jag fortsättningsvis att låta det självtorka för att därefter snabbt varmborsta håret runt ansiktet.

Inköpsställe & pris: 599 kr HÄR hos Åhléns.

4 Comments

  1. Lena
    5 January 2019 / 13:47

    Jag tycker håret på första bilden är snyggare och mindre frissigt 🤔

    • 5 January 2019 / 13:57

      Jag gillar också självfallet bäst, därav att jag kommer att styla frampartiet nästa gång. 🙂 Tog ganska dåliga bilder, men det är mer småhår som sticker ut före behandling. Men tanken är att visa hur lätt det är att göra håret rakare utan plattång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.