Jag testar OBH Nordica Brush & Straight

Brush & Straight

Nu har jag en riktigt spännande hårgrej på gång. I jul klickade jag hem Brush & Straight från OBH Nordica. Den säljs bland annat HÄR hos Åhléns. Den är ett mellanting av borste och plattång, men är mycket smidigare och snabbare att använda än plattång. En varm borste som man kammar igenom håret med. Tar bara ett par minuter för mitt hår.

Jag tvättade håret i morse och lät det sedan självtorka. Normalt sätt vill jag föna det för att få det att se åtminstone lite trevligt ut. Jag har slutat att platta eftersom det både sliter mer och tar tid.

Brush & Straight värmdes upp på typ en minut och sedan var det bara att borsta. Det positiva är att det inte blir så rakt och konstlat som när man plattar håret, utan det blir mer naturligt rakt och eventuellt friss försvinner.

Efter den snabba behandlingen spraydae jag bara håret. Jag tog några snabba bilder före och efter, och ska under dagen se hur det håller. Återkommer. 🙂

Har du testat?

Inköpsställe & pris: 599 kr HÄR hos Åhléns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.