En vanlig morgon i januari med paketöppning

En vanlig morgon

Oj, vad segt det var att gå upp i morse, men samtidigt skönt att ha kommit upp i bra tid och kunna jobba utan att göra femtioelva saker samtidigt. Det blev proteinpannkakor med äpplemos och kanel vilket jag inte sett röken av under jul och nyår.

På gränsen..

Är fortfarande på gränsen att bli förkyld så jag får passa mig noga så det inte bryter ut helt. Ingen träning de närmaste dagarna alltså.

Ny hobby – aktier

Jag har hittat en ny, kul hobby. Igår startade jag äntligen ett konto hos Avanza för att kunna satsa på aktier. Det är verkligen småsummor vi pratar om, men det kommer att bli lärorikt för jag är så grön på detta. Jag valde direkt att köpa aktier från Hövding och PledPharma. Synd att Svenskt Tenn ägs av en stiftelse, för jag tror det är därför det inte går att köpa aktier. Annars hade jag lätt satsat på det också. Skulle vara kul att hitta någon renodlad e-handel, men jag vågar faktiskt inte satsa på mode. Lindex har fått ny VD som verkar driven, så det skulle jag kunna tänka mig, men jag hittade inte Lindex i listan. Zalando hade tydligen möjlighet att bli uppköpta av Amazon trodde någon expert, men samtidigt ser jag det som ett varningstecken att de upphörde med all affiliatemarknadsföring över en natt typ. Samma sak med Boozt.

 

Igår kom ett paket från Wakakuu med reafynd från mellandagsrean. Det köptes under helgen och trots att det bara är en vecka sedan känns det som flera veckor. Kom knappt ihåg vad jag hade köpt. 😉

 

Två saker låg i paketet.

 

Bruna strumpbyxor från Falke och kjolen från Ganni. Jag behåller båda grejerna som det ser ut nu. Måste testa i dagsljus dock.

2 Comments

  1. B-M
    4 January 2019 / 13:38

    Lindex ägs ju av finska Stockmann, som i tiderna sparkade ut Emma Sjöberg ut Lindex styrelsen. För tillfället är Lindex Stockmanns enda bolag som går med vinst, moderbolaget har kämpat hårt med sviktande kundunderlag då man helt missade näthandelståget.

    • 4 January 2019 / 14:29

      Tusen tack för detta! Såg att de äger köpcentrum också och det vågar jag inte mig på. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.