ANNONS:

Ännu ett läppstift att testa

Som jag tidigare nämnde har jag beställt och fått hem tre läppstift. Vid en första, enkel test är det väl inget som känns helt klockrent men det bruna kan bli fint om det mixas med någon av de röda.

I helgen beställde jag ännu ett. Lyko rear detta från IsaDora för 79 kr och färgen heter Bronze Red. Namnet låter lovande och innan helgen borde jag få hem det. Jag återkommer därför med det utlovade testet först då. Då hinner jag dessutom pigga till mig och ser kanske något trevligare ut på bilderna. 😉

Förkylningen har inte riktigt brutit ut än så jag har fortfarande hopp om att slippa den. 🙂

Här kan du fynda läppstift och annan makeup samt hudvård!
♥ Kicks rear med upp till 70% rabatt.
♥ Eleven ger upp till 70% rabatt.
♥ Lyko ger upp till 40% rabatt.
♥ Grand Parfymeri ger upp till 50% rabatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.