Min beställning från Kicks

kicks

Beroende på vad som finns i utbudet brukar jag numera oftast beställa från Lyko, Kicks och Eleven. Nu blev det Kicks eftersom jag hittade en pennvässare för större ögonpennor i Kicks eget märke, Batiste torrschampo och en ögonkräm från YSL som jag inte testat tidigare. Den var inte så dyr men har ändå ett känt märke så jag slog till. Tror det är bra att testa nytt då och då. 🙂

Dessutom tycker jag att Kicks har levererat bra prover den senaste tiden, något som jag upplever att till exempel Skincity har blivit sämre på. Det var mer generöst i början.

Leverans innan julafton?

Kicks kan fortfarande erbjuda leverans innan julafton. I kassan väljer du Best Hemleverans och bokar direkt en tid när paketet ska komma.

Lyko kan tyvärr inte erbjuda leverans innan jul längre. Men dagens erbjudande – 30% rabatt på Peter Thomas Roth – gör att du kan få hem ansiktsmasken billigt innan nyår.

Eleven nämner inget alls om leverans innan jul. Ett bra erbjudande idag är 30% rabatt på alla nyårsaskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.