ANNONS:

Dagens julkakor och mina julförberedelser!

Idag fick jag till ytterligare två julkakor. Ber om ursäkt för väldigt tråkiga bilder, men kakorna blev urgoda. En mjuk pepparkaka med perfekt gräddning och kolasnittar som blev långa och fina. Jisses, som jag skryter, men man måste muntra upp sig själv så här inför jul, eller hur? 😉

Hittills har jag bakat; mjuk pepparkaka, lussekatter, mjuk nötkaka och kolasnittar.

Så fort jag känner för det, och om jag hinner, kommer jag att satsa på; mandelmusslor, chokladsnittar, kokostoppar och liknande.

I godisväg blir det wienernougat och knäck, och om jag hinner skulle det vara skoj med någon chokladpralin.

I matväg har jag gjort julskinka (nåja, gratinerat bara), risgrynsgröt och köttbullar. Köttbullarna är det enda som finns kvar. 😉 Jag frös in en handfull stackare idag efter middagen för att kunna ta fram till barnen i jul. I helgen ska jag nog satsa på matjestårta som jag tycker är gott och fräscht. Smidigt och piffigt att ta fram för att servera som lunch.

Hur går det med dina julförberedelser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.