ANNONS:

Granen är på plats!

God morgon! Då är granen äntligen på plats så här en vecka innan jul, och igår klickade jag hem ytterligare några julklappar med Budbee som leverantör. Tanken att jag bakar en liten julkaka varje dag från tisdag till fredag för att komma in i julandet. Mjuk nötkaka är ett måste och sedan funderar jag på mandelmusslor, en till omgång lussekatter och någon småkaka typ kolakakor.

Jag jobbar på till och med fredag, sedan tar jag julledigt i dagarna tre. Då tänkte jag att barnen ska få baka pepparkakor och pynta pepparkakshuset. Lite julgodis kan det också bli. Wienernougat och knäck är också ett måste! På lördag har jag inte bestämt än om vi ska bjuda på något juligt eller kanske mer nyårsaktigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.