4 lamptrender att ha koll på 2019

Detta inlägg är i samarbete med Lampornu.se.

LED är ett måste

Precis som 2018 så fortsätter LED-belysning att vara ett måste. Anledningen är alla fördelar som för med sig. De är energisnåla och kostnadseffektiva, samtidigt som det finns många fina att välja på. LED lampor ger dessutom ett mycket mer behagligare och mysigare ljus än traditionella glödlampor. 2019 kommer också vara ett år där vi alla blir ännu mer fokuserade på att rädda miljön, vilket kommer resultera i att ännu fler väljer LED framför traditionella belysningar.

Industrilampor

Industristilen är het och stål och aluminium kommer att bli ännu trendigare. Tänk ”fabrik” fast hemtrevligt och du kommer att hitta rätt. Särskilt om du hittar rätt LED-lampa så kan lampor i denna stilen se fantastiska ut. Denna stil blir absolut snyggast om du mixar den med naturmaterial som trä och sten, som gärna får se lite slitna ut. Och det bästa med industristilen är att det inte gör något att sladdarna syns!

Flyttbara lampor

En trend som vi förutser kommer bli stor under 2019 och som redan är på G är flyttbara lampor och armaturer. Ibland vill man helt enkelt kunna ta med sig ljuset dit man går, vare sig det är till favoritfåtöljen eller ut på altanen kvällstid när det börjar skymma.

Färg, färg, färg!

2016 var det så mycket färg i lampvärlden att 2017 blev en motreaktion som i princip har varat detta året också. Men nu börjar vi bli redo för mer färg och det är dags att flytta upp inredningens färg i taket! Det är upp till dig om du vill köra på enfärgade lampskärmar eller flerfärgade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.