ANNONS:

Status efter natten

Så otroligt bra jag sov i natt – vilken kontrast till föregående natt. Jag var helt slut efter en heldag med genomgång av marknadsplanen som sista punkt på schemat. Den här veckan blir det typ arbete i skift för att få klart det sista. Idag tar jag ledigt från marknadsplanen för att komma ikapp med jobbgrejer och så lägger jag in träning under dagen. Älskar att kunna bocka av på listan.

Buketten ovan fick jag i fredags. Gillar tall (?) mixat med rosor och amaryllis. Snyggt att mixa vanliga blommor med juliga sådana. Ska nog efterapa detta inför julen i min Dagg-vas.

På tal om julen tänker jag i veckan hinna julbaka. Lussekatter måste finnas på torsdag när det är Lucia och så vill jag göra mjuk nötkaka och mjuk pepparkaka. Det är klassiker på kakfatet till Kalle Anka på julafton. Ska också klicka hem de sista julklapparna. Granen ska in senast till helgen. Så här sent ute brukar jag inte vara med gran, men det blir extra juligt när den väl kommer in. Ser fram emot att använda mina nya julgranshängen från Svenskt Tenn jag fick i födelsedagspresent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.