En värdelös natt

pyjamas

God morgon! Jag råkade somna igår efter läsningen med ett av barnen, vilket var katastrof. Dels försvann kvällen, och jag hade verkligen behövt den tiden, dels kunde jag inte sova sen. Hade varit kul att blogga till exempel och kanske se någon serie.

Det är inte ett dugg passande att vara så här trött en måndag. Har dessutom marknadsföringskursen ikväll. Men min plan är att trots tröttheten gå till gymmet och sedan ta en powernap på lunchen. Det borde funka!

Sovkläderna ovan kommer från H&M. Bra julklapp till dig själv eller någon annan. Varför lägger man en sådan liten del av klädbudgeten på just sovplagg? Eller är det bara jag?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.