Marville Road – ett spännande klädmärke designat av jurist

Detta inlägg är i samarbete med Marville Road.

Marville Road

Marville Road är ett klädmärke som tidigare var helt okänt för mig. Det är skapat av juristen Jenny Holmén som bodde just på Marville Road i London. Hon saknade ett klädmärke där hon kunde ställa krav som tvättbart i maskin, inte skrynklar, bekvämt, lätt att kombinera och tidlöst. Dessutom skulle det falla den moderna kvinnan i smaken. Därför skapade hon detta klädmärke!

Kläderna är superfina och som ni redan vet gillar jag rena, snygga linjer som kombineras med en twist. Jag är inte vidare förtjust i att stryka heller, och vet ärligt talat inte ens var strykjärnet befinner sig just nu. 😉 Bekvämlighet är något jag också vurmar för. När jag spanar in kläderna ser jag tydligt en businesskvinna framför mig.

På bilden ovan har jag valt ut tre av mina favoritplagg! Det första är en svart topp som kan varieras med hjälp av bältet. Den finns i tre olika färger. Det andra plagget är en beige ullkappa. Den finns också i svart och är mitt absoluta favoritplagg. Så otroligt fin! Det tredje plagget är en svart blazer och det finns perfekt matchande byxor att köpa till.

Det finns såklart mycket mer fint så lova mig att kika in på hemsidan för att hitta dina favoriter. Om du vill beställa med leverans innan jul är det senast den 16 december 2018 som gäller.

Visst vore det kul att börja på jobbet efter nyår med en ny, snygg stil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.