ANNONS:

Höstblåsigt

Idag är det rejält blåsigt och småregnigt i mitt Skåne. Skulle leta upp en gammal passade höstbild, men så råkade jag hitta denna bokbild från oktober 2015. Tre år sedan jag skrev ett kapitel om hur företag kan nå ut i bloggar. Trots tiden som gått är ämnet mer aktuellt än någonsin och många företag har verkligen noll koll och vet inte hur de ens ska börja. Funderar på att lägga ut texten fritt och helt gratis då jag äger de digitala rättigheterna.

Kan bli sugen att skriva en helt egen bok, men vet också att det tar tid. Frågan är vilket ämne det skulle vara. Bloggande, mode och prenumerationsboxar ligger närmast tillhands, men jag tror själva vinkeln är viktigast. Jag tror att någon typ av faktabok eller “tipsbok” känns naturligast för mig.

Samtidigt kan jag tänka att det ges ut en massa böcker och det är inte säkert att alla blir lästa.

Förslag på ämne eller titel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.