Svart ullkappa kryddas med vita boots och Missoni-randigt

  

♥ Svart ullkappa, Lauren Ralph Lauren
♥ Sjal, Missoni FINNS LIKNANDE HÄR
♥ Kostymbyxor, Dagmar FINNS HÄR
♥ Väska, Modalu
♥ Vita boots, Sam Edelman FINNS HÄR

Vilken produktiv dag det blev trots att jag vaknade trött som en zombie. Kom nyss hem från föreläsningarna i Lund och är lika fullmatad med nya marknadsföringsmodeller och -strategier som tidigare måndagskvällar. Så nöjd att det bara blev en intensiv hostattack ikväll.

Förra året satte jag upp Hittakalender.se som en sorts minikusin till Hittabox.se. Det har visat sig vara rätt beslut, för i år har intresset för adventskalendrar i alla dess former ytterligare intensifierats. Jag hoppas att jag under morgondagen kan fylla på med rejält av årets kalendrar.

Strax blir det välförtjänt vila i soffan med TV-serie och kesella. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.