ANNONS:

Recension av kashmirkam – fungerar det verkligen?

Först såg jag en kashmirkam hos Lindex HÄR och sedan ännu en HÄR hos Wakakuu. När jag ändå skulle beställa något annat från Wakakuu passade jag på att beställa kashmirkammen för endast 55 kr. För det låga priset tyckte jag det var värt att testa.

Det är ju nopporna som förstör helhetsintrycket på plagget, så om dessa går att avlägsna på ett smidigt sätt får plaggen ökad livslängd.

Kashmirkammen består av ett plasthandtag och ett strävt nät som liksom drar av nopporna men inte förstör det stickade undertill. Tanken är att den ska användas på främst ömtåliga kashmirplagg, men det kan vara en god idé att testa också på andra noppiga plagg.

 

Efter att ha använt kashmirkammen under endast ett par minuter på min svarta kashmirtröja, har jag fått bort detta ludd inkl. noppor.

 

Har tagit foto före och efter i icke smickrande ljus så att nopporna verkligen ska framhävas. Jag vet inte om det syns så tydligt på bilderna, men min svarta kashmirtröja har fått ett helt annat, fräscht intryck.

Kan därför varmt rekommendera den här kashmirkammen. Körde med den på min off-white kappa från Zara som blivit lite luddig på ärmarna, och den fungerade utmärkt där också. Kul när produkter verkligen fungerar. 🙂

Här klickar du hem kashmirkammen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.