T-shirt eller blus?

God morgon!

Jag har lätt för att hitta t-shirts jag tycker är fina och jag använder t-shirt flera gånger i veckan. Tycker det är ett perfekt plagg som både fungerar att klä ner och upp. Den senaste tiden har jag hittat flera t-shirts och jag känner att det får bli köpstopp på just t-shirts.

Blusar och skjortor har jag däremot inte så mycket av. Jag har en kortärmad off-white från H&M jag använder ofta, en grön med svarta prickar från Ganni, en leopardmönstrad från Ganni, en gul sidenblus från H&M och en vit sidenblus från Mango. Det senaste tillskottet är denna blus från Barbour. Den är extra kulig med fågelprintet. 🙂

 

Några av mina t-shirts: grön med fluga Coster Copenhagen, off-white Game Over Munthe, svart med volanger Vero Moda, Kenzo, röd Bee Happy Ganni och grönmönstrad Lindex.

Föredrar du blus eller t-shirt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.