Torsdagens outfit: Flyg fina fluga, flyg

         

 

Idag har jag på mig ett ganska nytt favoritplagg – en grön t-shirt från Coster Copenhagen med en fluga. Det lila i trycket tänker jag kan bli snyggt att matcha med lila nagellack eller min lila ring från Caroline Svedbom. Jag fortsätter med rätt så slappa kläder idag också.

♥ T-shirt, Coster Copenhagen
♥ Kofta Fortuna, Dagmar FINNS HÄR och HÄR
♥ Jeans, Reign Italia
♥ Boots, Isabel Marant FINNS HÄR
♥ Vaxad jacka Acorn, Barbour FINNS HÄR

På dagens schema står att läsa marknadsföringsartiklar om erbjudandets utformning. Mycket intressant! Jag ska också hinna uppdatera nya boxar hos Hittabox. Den senaste veckan har det varit ett extra högt tryck på Hittabox vilken känns väldigt kul. Till jul är det treårsjubileum! 🙂

Här i bloggen tänker jag fortsätta att testa och recensera, och tipsa om höstjackor. Eller är det något annat ni skulle uppskatta att jag bloggade om?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.