ANNONS:

Recension av lyxiga boots från Ted Baker

Du kanske minns att jag bloggade om dessa boots från Ted Baker i detta inlägget? Jag klickade hem dem för att testa.

Tog stl 39 eftersom de är spetsiga – jag brukar få ha den storleken i spetsiga skor. Visst får jag på dem, men det är ganska snålt med plats. Dessutom hörs något luftljud från klacken när jag går och de känns väldigt svaga på något sätt. Blev väldigt förvånad att dyrare skor kan kännas så här.

 

ted baker boots

Även om detaljerna är fina och det finns en väldigt bra tanke bakom, blir inte slutprodukten så bra. De skickas tillbaka och jag kan tyvärr inte rekommendera någon annan att köpa dem heller.

 

Men visst är det lite skönt att inte vilja ha det dyraste alltid? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.