ANNONS:

Fyra fina blusar från Esprit

Detta inlägg är i samarbete med Esprit.
fina blusar Esprit

Esprit är ett varumärke jag har en relation till, sedan tonåren faktiskt. Som student köpte jag väldigt, väldigt billiga kläder och ibland lyxade jag till det med något dyrare plagg eller skor. Och då föll valet alltid på just Esprit. Som student satsade jag helt klart mest på festskor och -kläder och la väldigt lite på vardagskläder. Det blev mest jeans och tröja på dagarna när jag pluggade.

Idag ser jag inte märket som ett dyrt lyxmärke, vilket jag gjorde då, utan som ett bra märke i mellanprisklassen. Det blir ett bra komplement till budgetmärken som till exempel Gina Tricot, och till lyxmärken som finns hos Net-a-Porter.

Jag tycker att Esprit har många bra vardagsplagg till jobbet, och det går både att hitta klassiska och trendiga plagg. I detta inlägg har jag valt att tipsa om blusar från Esprit. Detta eftersom jag tycker att just blusar har en förmåga att piffa upp och förfina en outfit. Det går att kombinera blusar med allt från jeans, kjolar och finbyxor. Det kan också vara fint att sätta en blus under den stickade tröjan eller klänningen.

4 fina blusar jag särskilt vill tipsa om:

 1. Off-white blus med svart knytband 600 kr
  Denna blus är kanon som finblus oavsett om du vill vara fin på jobbet eller festen. Perfekt när du går från jobb direkt till after work. Jag kombinerar den gärna till en svart kjol.
 2. Poplinblus med rosettdetaljer 500 kr
  En neutral och fin blus där ärmslutens rosetter får stå i fokus. Tyget är av bomullsmix med skön och bekväm stretch. För oss som vill bära bekväma kläder. 🙂
 3. Vit stretchblus med öppen krage 400 kr
  Denna blus är också av bekväm bomullsmix. Det extra fina med denna är att kragen är öppen. En del av oss passar ju faktiskt bättre i mer oknäppta modeller så det bildas en v-ringning. Dessutom extra bekvämt för dig som får klaustrofobi när det är knäppt hela vägen upp. 😉
 4. Grön blus med v-ringning, 400 kr
  Jag måste ta med den här härligt gröna blusen också. Perfekt möte mellan den starka färgen och den enkla designen. Den här blusen rekommenderar jag starkt till blå jeans – så snyggt!

Vilken blus är din favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.