ANNONS:

En tallrik sommar med rosé

tallrik sommar rosé

Vädret är milt höstigt, men igår sög jag det sista ur sommaren. Gjorde en ganska somrig tallrik med mandlar, parmesan, parmaskinka, avokado, paprika och svenska jordgubbar. Till detta serverade jag ett glas rosé från senaste Vinboxen. Det var lika fruktigt och friskt som utlovades.

Och med detta tackar jag för denna sommaren. Helvetiskt varmt var det i flera månader, man jag överlevde. 😉 Det bästa är nog att det gick att bada i havet utan att benen domnade och att det var så enkelt att klä sig.

Idag ska jag börja plocka bort en del sommarplagg. Allt kan inte tas bort eftersom temperaturen kan bli lite över tjugo grader kommande veckan, men jag ska ta bort så mycket som möjligt. Ska också plugga marknadsföring idag. Kuligt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.