ANNONS:

Vilken händelserik dag!

Vilken dag det blev med många, många intryck!

5 av dagens händelser:

  1. Det publicerades en artikel om mig på EFL – Executive Foundation Lund. Efter att jag skrivit det här inlägget dagen efter första kurskvällen, fick EFL nys om det och kontaktade mig. Jag trodde det skulle bli en liten notis, men det blev en hel artikel. Kul och hedrande! 🙂 Här kan du läsa den!
  2. Sambons bil började brinna i morse. Ingen kom till skada, tack och lov, och nu är bilen på skroten.
  3. Vi har typ köpt en nyare bil. Testar den under helgen men jag vet att vi kommer att köpa den. Skönt att det löste sig snabbt. 🙂
  4. Jag kom in på journalistutbildningen i Lund, men har under dagen insett att jag inte hinner gå utbildningen då den är mer schemabunden än vad jag trodde. Måste satsa på utbildningen i marknadsföring, men det gör trots allt lite ont att tacka nej.
  5. Jag har varit på ett flera timmar långt föräldramöte ikväll, och insåg då att det var en ny lärare mina barn fått. Alltså inte samma person vi fick träffa i våras. Tyckte inte jag kände igen henne riktigt, men så är jag lätt ansiktsblind vilket jag avfärdade det med. Haha! 😉

Jag hoppas morgondagen bjuder på något färre intryck! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.