ANNONS:

EFL Marketing

EFL Marketing är fördjupningskursen i marknadsföring jag påbörjade igår. Även om förväntningarna var höga, då jag bara hört gott om kursen, uppfylldes mina förväntningar och mer därtill. Både kursansvariga vid EFL (Executive Foundation Lund) och pedagoger/forskare vid Ekonomihögskolan i Lund brinner för att skapa en så bra marknadsföringskurs som möjligt. Deltagarna är också en perfekt mix med olika åldrar och erfarenheter. Och så uppskattar jag enormt att det är en kurs med anknytning både till akademin och näringslivet. Jag kan direkt relatera till hur teorin kan användas i mitt eller ett annat företag.

Efter kvällen igår inser jag att jag måste plugga in marknadsföringsbegrepp och noga förbereda inför nästa föreläsning, eller efterläsning som de säger. 😉 Jag fick hem boken först igår så jag hann inte läsa igenom inför gårdagens träff. Ser så fram emot nästa måndag.

Vid lunchen idag får jag allt råplugga lite. 🙂

2 Comments

  1. 28 August 2018 / 11:49

    Lycka till med kursen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.