One Day Only – 30% rabatt på dyraste märkesvaran!

Idag har Ellos en trevlig kampanj som innebär att du får 30% rabatt på dyraste märkesvaran. Det är med andra ord läge att klicka hem den där höstkappan eller de där höstbootsen som du tidigare tyckt kostat för mycket. Eller kanske den där snygga blusen som kommer att göra underverk för jobbgarderoben och liva upp dina gamla byxor eller kjol.

En del märken som till exempel Odd Molly, Morris och Vagabond ingår inte i kampanjen. Märken som ingår i kampanjen är till exempel Dagmar, Tiger of Sweden, Whyred, Vila, Vero Moda, ONLY, Twist & Tango, Maison Scotch och Esprit. Jag gjorde en sökning på dessa märken och sparade HÄR. Då blir det lättare att hitta godbitarna. 🙂

Aktivera rabattkoden här – den gäller till midnatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.