ANNONS:

Jag testar premiumskor från H&M

I förra veckan klickade jag hem dessa skor från H&M rea. Jag betalade 399 kr. De är i skinn och kommer från premium-kollektionen. Min tanke var att de skulle kunna ersätta mitt habegär efter de mycket lika från ATP Atelier jag bloggat friskt om.

 

premiumskor hm

De har slingback med resår som är bekvämt skinnklädd och klacken är på trevlig promenadnivå. Vidare så har de den trendiga V-ringningen och spetsig tå.

 

Kartongen skorna ligger i vittnar om kvalitet.

 

De skulle ha kunnat bli en fullträff och det inte vore för en dum sak. Jag valde storlek 39 eftersom 38 inte fanns kvar, så de är något stora på längden. Dessutom har jag en ganska platt häl, så slingback funkar inte så bra på mig. Hade glömt detta. Eller förträngt kanske. 😉 Detta gör att “slingbacken” kasar ner på mig.

Det smärtar, men jag måste returnera dem. ;( Här finns de att klicka hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.