ANNONS:

Onsdagens outfit: vit spetstopp, svarta shorts och Butterfly Twists

    

Så här har jag sett ut idag. Passar på att ha bara ben, precis som igår. Shortsen är från Nellys eget märke*, spetstoppen från Zoul har flera år på nacken, ballerinaskorna från Butterfly Twists är köpta i år och den guldiga väskan från Michael Michael Kors är inköpt förra året. Armbanden är gamla som gatan. En mix av gammalt och nytt. 🙂

Första dagen efter sommarlovet har flutit på bra, tycker jag. Ska bli intressant att se om jag kan lyckas bli trött ikväll eller om jag piggnar till. Inte lätt att vara kvällspigg. 😉 Tror dock att förmiddagens benträning kan hjälpa till en hel del.

*) Missa inte att Nelly ger upp till 50% rabatt på vardagssnygga jobbkläder HÄR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.