ANNONS:

Lyxig pizza med oxfilé och tryffelmajonnäs

Är det något jag är synnerligen förtjust i så är det när man lyxar till en rätt som inte brukar kännas så kul. Som pizza för att ta ett exempel. Nästan alla pizzor som serveras i Sverige är, ursäkta klarspråket, skit! Därför blir jag extra glad när det går att beställa kvalitetspizza med bra råvaror.

Ikväll fick jag tag i sådan pizza från Strandhotellet i Mellbystrand. Den hade god tomatsås, mozzarella, oxfilé, ruccola, pinjenötter och tryffelmajonnäs. Så magiskt gott. Åt en likadan för två år sedan också. 😉

 

Och utsikten var det inte fel på heller. 🙂

Så trist bara att endast ett av barnen kunde uppskatta lyxpizzorna. De ville hellre ha trist skinka än parma. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.