ANNONS:

Blir det årets varmaste dag?

Trots att det redan känns hett och jag inser att jag måste bo i vattnet idag, känner jag att hösten finns där om hörnet. 😉 Boozt har avslutat sin rea och fyllt på med massor av höstnytt, Ellos erbjuder 20% rabatt på det nyinkomna, Lindex har laddat upp med höstnytt och Nelly likaså. Jag är sugen på att spana in nytt hos Asos också.

Till helgen kommer jag att tipsa mer om höstmode. Jag har bland annat börjat sammanställa en höstguide inför hösten. Så att du får koll på vilka trender som finns och lättare kan välja ut de du gillar bäst. Här kan du läsa vad jag skrivit hittills om höstmodet 2018.

Glöm inte att svalka dig idag och dricka mycket vatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.