ANNONS:

Avstängt vatten under hårfärgning – det var på håret

Imorgon ska jag klippa håret hos frisör. Ska bli skönt att bli av med de sommarslitna topparna. Jag ljusfärgar utväxten idag så att håret kan vara fixat och klart direkt efter klippningen imorgon.

Gissa paniken när jag får veta att vattnet måste stängas av vilken minut som helst på grund av vattenläcka. Fick snabbt fylla några spannar med varmvatten om det värsta skulle hända – att vattnet stängs av. Fem minuter innan maximal verkningstid får jag för mig att det är dags att skölja ut färgningen. Precis när jag är klar stängs vattnet av. Puh! Det var på håret! 😉

Tips! Jag brukar köpa ljusfärgningen Pärlblond 102 hos Lyko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.