Bra sommarlunch när du inte vill stå för länge framför spisen

Igår tog jag en bloggpaus under eftermiddagen och kvällen, och idag blev det sovmorgon. Skitvarmt idag också så det var bara att gå direkt in i duschen och ta en kall dusch.

Måste dela med mig av gårdagens lunch – så bra när det är varmt och man inte orkar eller vill stå framför en varm spis. Grilla går ju inte då det är förbud. Tipset är att köpa varmrökt och kallrökt lax med goda såser och att bara koka potatis till. Så massivt gott!

 

Eftermiddagen tillbringades i mina föräldrars trädgård. Jag hade på mig linne, perfekt skitkort kjol från Isabel Marant och gula sandaler från H&M. Kortkort, linne och sandaler är det enda som funkar. 😉

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.