Dagens outfit med shorts från Zara

♥ T-shirt, Kenzo
♥ Shorts, Zara
♥ Guldiga sandaler, Vagabond

Supervarmt idag också! Det visade sig att mitt reafynd, shortsen från Zara, är luftiga och svala så jag behöll dem på. De fanns bara kvar i stl M när jag beställde men det blev bra ändå eftersom de ska vara lite stora och har knyt i midjan. Men synd att inte överdelen passade. ;( Hade varit fint med ett helt set.

Har precis käkat lunch och ska strax ta en kaffepaus. Passar på att skriva inköpslistan till kvällens storhandling. Är inte jätteinspirerad när det gäller mat just nu. Kan inte tänka i denna värme. 😉 Vilka goda och fräscha sommarrätter finns det? Tipsa mig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.