ANNONS:

Reafynden hos Zara blev sisådär

Igår hämtade jag ut paketet från Zara och det blev inte riktigt som jag förväntade mig. Shortsen och kjolen satt inte alls bra, så jag tog inte ens bilder – det skulle inte ge något. Dessutom är de plaggen slutsålda.

 

Den här omlottblusen fanns med i paketet. Det finns ett par matchande shorts som av oklar anledning hamnade i ett helt eget paket som är försenat enligt PostNord-appen. Får se om de dyker upp idag istället.

 

Testade blusen som hastigast. Får se hur den blir ihop med shortsen, men det ser inte lovande ut. För långa ärmar och så tycker jag att knytningen sitter för långt ner.

 

Här är långklänningen helt i spets. Får nog skicka tillbaka den också. Om jag ska ha långklänning så måste den smita åt om höfterna, annars ser det så tokigt ut till mina korta längd. Testade att knyta en scarf runt för att se om den skulle fungera med ett tunt skärp. Hade inget tunt skärp tillgängligt när jag testade, därav scarfen.

 

Den sitter sååååå mycket snyggare på modellen. Lustigt att vissa beställningen går helt åt skogen och andra blir riktigt bra. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.