ANNONS:

Ljushuvud

Igår skulle jag slinga håret och i vanliga fall brukar det gå bra, men appliceringsverktyget gick sönder och jag fick snabbt tänka om. Tur att snabba problemlösningar är min grej. 😉 Det fick bli typ en blondering istället, men jag penslade inte ända in till roten.

Oj, vad ljust det blev! Ska fixa ny applikator till imorgon så jag kan slinga resterande underhår. Visst hade det varit enklare att blondera och inte slinga, men då hade jag nog fått korta håret 10-15 cm. Får se hur jag gör.

Guide: Så här slingar jag håret hemma med applikator

2 Comments

  1. lisa
    1 July 2018 / 14:05

    brukar du platta håret? så fint hår du har

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.