ANNONS:

Våren och läsarfråga om att slinga håret hemma

Mitt på dagen ska det bli hela tolv grader. Har nästan glömt vad man har på sig när det är så varmt! 😉 Kanske kan ta min röd kappa från Zara? Den är inte vintrig men inte heller för tunn.

 

Fick en fråga hur jag använder applikatorn i håret för att slinga. Jag trycker och drar samtidigt där jag vill ha slingorna.

 

Börjar med underhåret, lägger på mer hår och drar över med applikatorn lager för lager tills överhåret också har fått sin slingor. Gå inte för nära bottnen så det blir fläckar. Överst försöker jag lägga slingorna lite längre in.

 


Här finns mina favoritprodukter när jag slingar håret: Nutri Color Cream White Platinum 1002 [Köp här] / Mood 102 Pärlblond [Köp här] / Mood 107 Silverblond (till slingor) [Köp här] / Matrix duo med silverschampo och balsam för blonda hår [Köp här]

Efter slingningen använder jag silverschampo och inpackning med violetta pigment. Var dock försiktig så det inte blir lila slingor.

 

Då får jag detta resultat. Imorgon ska jag nyansera med Nutricolor 1002 White Platinum. Ger väldigt fint resultat utan lila slingor som silverschampo kan ge. Därefter anser jag mig vara klar med slingningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.