Midsommarens viktigaste accessoarer

Jag vet inte exakt hur vädret ser ut hos dig, men här i södra Skåne är det molnigt och omkring fjorton grader. Regnet hänger i luften, som man brukar säga. Skulle vilja påstå att det är typiskt midsommarväder och det känns som om den svenska sommaren är här. Kanske väljer jag vitt imorgon, eller möjligtvis gult.

Ovan syns en vit klänning från Lauren Ralph Lauren och vit skorna från ATP Atelier. Örhängena från Pilgrim finns här. Alla tre sakerna finns på Boozt rea. De vita skorna är med i tid och otid här i bloggen, men jag är ganska förtjust i dem. Om de reas med minst 60% rabatt slår jag till.

Oavsett vad du väljer att ha på dig imorgon, glöm inte paraplyet och regnstövlarna! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.