ANNONS:

Solkrämerna är här + läsartips

God morgon! Idag ska det bli riktigt varmt. Tror jag lägger in ett träningspass så tidigt som möjligt.

Solkrämerna jag bloggade om igår är på plats! Ena barnet valde sportkrämen från Dermalogica som favorit så den smörjdes tvillingarna in med innan skolan. Jag ska nog testa Paula Choice. Den är rinnigare och känns lite lättare på något sätt. Eller så kanske jag tar olika på varje arm – det vore nog ett bättre jämförelsetest.

Tack till läsaren Emma som tipsade om solmoussen Evy som finns på Apoteket och är riktigt bra. Så här skriver hon:

Ett tips är Evy solskyddsmousse. Lätt att applicera, inget kladd och sitter riktigt bra. Finns på apotek. (Bra pris på Apotea t ex). Min 6-åring ber numera om att få bli insmord. ☺️

Jag kanske ska våga Apoteket igen! 😉 Såg att den säljs HÄR också för bara 79 kr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.