ANNONS:

Solkräm till hela familjen som inte klibbar

Solkräm till hela familjen

För några veckor sedan köpte jag ny solkräm, främst till barnen att använda på nacke, näsa, kinder, axlar och armar där solen tar som mest, men sambon och jag använder också då och då. Eftersom jag gick förbi Apoteket valde jag att köpa solkrämerna där. Det blev två solstick och två solkrämer i sprayform. De är säkert skyddande och så, men mina barn är inte vana vid så kletiga solkrämer à la Apoteket. 😉 Testade därför med solkrämen från Murad jag fick som prov och den älskade de såklart – kladdar inte ett enda dugg. Men den fungerar också som primer, är avsedd för ansiktet och kostar multum – det kommer ju att gå åt massor när den ska användas på kroppen och inte bara i ansiktet.

Så nu har jag beställt hem två solkrämer för test. Båda med solskyddsfaktor 50 så det går att “slarva lite” beroende på tillfälle. Den första kommer från Dermalogica och är en sportkräm som ska sitta ganska bra vid bad. Det står att den är lätt i formulan och genomfuktar utan att klibba. Låter toppen, tänkte jag och klickade på köp. 156 ml kostar 296 kr (rea) HÄR.

Den andra kommer från Paula’s Choice. Den ska absorberas snabbt och ge en silkeslen yta. 148 ml kostar 269 kr och jag klickade hem den HÄR.

Nu håller jag tummarna att båda solkrämerna är bra! 🙂 De borde dyka upp på utlämningsstället idag.

2 Comments

  1. Emma
    22 May 2018 / 23:17

    Ett tips är Evy solskyddsmousse. Lätt att applicera, inget kladd och sitter riktigt bra. Finns på apotek. (Bra pris på Apotea t ex). Min 6-åring ber numera om att få bli insmord. ☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.