Del 2: Murads nya Technoceuticalsbehandling

Nu ska jag fortsätta att berätta om Murads Technoceuticalsbehandling. Jag gjorde ansiktsbehandlingen på salong i måndags. Läs mer om min upplevelse av den här.

 

Jag fick med mig hem ett serum i fullstorlek. Jag valde serumet Wrinkle Solution. Serumet finns bara att köpa på salong som gör behandlingen.

 

Jag fick också med följande prover från Murad:

Solskydd: Invisiblur Perfecting Shield SPF 30 FINNS HÄR!

Dagkräm: Essential-C Day Moisture SPF 30 FINNS HÄR!

Nattkräm: City Skin Overnight Detox Moisturizer FINNS HÄR!

Peelingpads: Rapid Resurfacing Peel 10% Glykolsyra FINNS HÄR!

Dessa produkter ska jag använda hemma efter salongsbehandlingen. Än så länge känns alla produkter bra. Har dock inte använt solskyddet än då jag använder dagkräm med solskydd och BB-kräm som också har solskydd. Jag tänker att dubbelt skydd räcker plus att jag inte solar.

Serumet är inte alls oljigt som vissa kan vara. Fick råd om att ta tre droppar men har fått ta det dubbla för min hud bara slurpar upp det. Både dagkrämen och nattkrämen är ganska lätta i konsistensen och jag får ta extra mycket av dessa också. Känner mig dock inte fnasig. De sista av finnarna är som bortblåsta. Det jag gillar med syror är att det funkar för orenheter och har anti-ageaffekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.