När det känns som om det inte händer något

Jag är inte riktigt nöjd med mina resultat på gymmet. Det går för sakta framåt. Det positiva är att jag vet varför – jag måste få in nya övningar och någon som tittar på min teknik, öka längden på träningspassen något och sova mer.

Men samtidigt känns det rätt OK ändå om jag jämför med en åtta år gammal bild. Och det är ju så man måste tänka. Då hade jag precis börjat med styrketräning och hållit på i ett par månader, och för första gången hittat något jag tyckte var skoj att träna. Jag hade ett barn och en helt annan möjlighet till att få till många och längre träningspass. Jag var ju dessutom åtta år yngre och hade inte burit på tvillingar.

Vänta bara tills jag fyller 50! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.