ANNONS:

En budgetvariant av jobbfint med bekväm finess

Detta är en budgetvariant (skorna och väskan är i mellanprisklassen) av kollaget jag gjorde i morse – se det här. Lite somrigare blev det också i och med shortsen. 🙂 Allt kommer från Boozt vårrea.

  1. T-shirt, Vila 25%
  2. Örhängen, Sophie by Sophie 20%
  3. Väska, Love Moschnio 25%
  4. Svarta shorts, Vila 25%
  5. Svarta skor, Billi Bi 25%

Om du har svårt att hitta snygga reavaror på grund av den enorma mängden kan jag rekommendera att spana in min länk nedan. Jag har nämligen sorterat ut mina favoriter baserat på märken jag gillar. Det är självklart märken som brukar förekomma i min blogg – Vila, Dagmar, Fiveunits, Michael Kors och så vidare.

Här är mina favoritmärken på rea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.