ANNONS:

Jämförelse av två skönhetsboxar – Glossybox och Lookfantastic

Igår fick jag hem pressutskick från Glossybox och Lookfantastic. Kom därför på att jag skulle göra en jämförelse av dessa skönhetsboxar och inte bara enskilda unboxingar.

Jag kommer att lägga ut resultatet på Hittabox Magazine inom de närmsta dagarna.

Vilken skönhetsbox gillar du bäst?

2 Comments

  1. 17 April 2018 / 14:52

    Tycker som regel att Lookfantastic boxen håller en något högre kvalitet. Levereras också punktligt varje månad. Lyxigt att få Elletidningen medskickad i boxen varje månad. Glossybox leveranser varierar väldigt mycket – något de borde kunna förbättra, tycker jag. De flesta artiklar som levereras provar jag och använder upp, några åker direkt i papperskorgen! Det gäller båda boxarna.

    • 19 April 2018 / 20:16

      Nu har jag jämfört dem och utsett Lookfantastic till månadens vinnare. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.