ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

Gårdagens detaljer och dagens status

Gårdagens detaljer

Igår blev det svart och lite vitt samt brunt/guldigt. Både byxor och kappa med volangärmar från Zara, sneakers från Woden och sjal från Missoni. Idag ska det blir tolv grader mitt på dagen så det blir ingen vinterjacka, men det känns fortfarande för kallt med bara ben, tycker jag.

Däckbyte och isande tand

Däckbytet igår gick bra men himmel vad smutsig jag blev när jag skulle rulla in vinterdäcken från bilen till garaget/förvaringen. Idag ska jag ringa tandläkaren och försöka få en tid i samband med att jag ska dit med ett av barnen senare i veckan. Tror jag har tappat en lagning i en kindtand för det isar som tusan. Så störigt!

Träning och att hålla sig frisk

Det råkade bli en lätt träning igår också, men det blev nog för mycket med ännu ett träningspass. Får vila armar och axlar i minst fem dagar, och köra ben först på torsdag. Vi har hållit oss hyfsat friska sedan januari men nu ligger flera på gränsen. De senaste åren har vi fått långdragna förkylningar i april och maj när alla andra är friska.

I morse var en person en aning snörvlig, en annan småhostade och tre var väldigt sega i morse. Det blir till att sköta sömnen ännu bättre – de (och jag!) måste helt enkelt i säng tidigare trots att det är ljust ute och så får vi proppa i oss vitaminer och vitlök i förebyggande syfte.

Vilken är din status?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.