ANNONS:

Denna blogg använder automatiska affiliatelänkar.

Färgsprakande på festen

färg till fest

Nu har jag äntligen tagit fram två fina klänningar som inte är alltför korta i längden, vilket kanske skiljer sig från sådant jag vanligtvis bloggar om. Vet att ni är flera som föredrar lite längre kjol- och klänningsmodeller och detta inlägget är till er. 🙂 Båda klänningarna är av bra kvalitet. Jag passar samtidigt på att tipsa om färg och färgmatchning.

Den röda klänningen är av trikå (återvunnet material) och märket är Residus. Jag väljer att matcha med röda pumps som också har en nudefärg och guldiga nitar. På så sätt får jag in mer färg och material som bryter av på ett naturligt sätt. Remmarna går dessutom fint ihop med hudfärgen och ger på så sätt en förlängande effekt av benen. Välj nudefärgad eller guldig väska.

Den lavendelfärgade klänningen från Tiger of Sweden är supertrendig både avseende färg och markering av midjans ena sida. Eftersom midjemarkeringen är svart blir det perfekt att matcha den med svarta pumps. Välj en svart väska. Klänningen finns också i en helsvart variant.

Inköpsställen: Båda skorna ingår i Boozt skokampanj som pågår under helgen och klänningarna är från Ellos.

 

Och här är två klänningar i kortare modeller för er som vill ha det – röd och lavendellila.

2 Comments

  1. B-M
    16 April 2018 / 08:36

    Tack för tipsen på längre klänningar, blev ett klick på den röda 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.