ANNONS:

Svart trench och jeans som lyx eller budget

svart trench jeans

Det har blivit många svarta plagg de senaste dagarna, så senast i eftermiddag utlovar jag mer färg. 🙂 Men först måste jag tipsa om kombinationen svart trench och jeans som är lätt att hitta i olika prisklasser.

Fördelen med att köpa jeans och svarta plagg billigt är att det ofta går att komma undan med liten peng utan att det ser billigt ut. Knepet är att tänka enkelt (ta bort knapparna på den billiga trenchen om du vill det) och se till så att plaggen sitter perfekt på dig. Tighta jeans i stretch är enkelt att få till snyggt.

Lägg också märke till att mörka jeans ger en dyrare look och att det inte har att göra med vad jeans kostar. Jeansen som kostar 129 kr finns i flera olika tvättar.

LYX: Trenchjeans
BUDGET: Trenchjeans

Inköpsställen: Ellos och Club XPRS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.