ANNONS:

Kex till frukost – är det OK att äta?

kex till frukost

God morgon! Idag fick barnen en riktigt lyxig frukost ur barnperspektiv – kex med choklad. Fast egentligen är det hasselnötskräm och kexen är gjorda så att inte blodsockret ska dippa efter en stund. Sambon var väl inte helt positiv till en början, men jag anser att en rostad, vit macka är betydligt sämre frukost än frukostkex.

Jag upplevde att de blev mätta på en. Perfekt nödproviant när barnen är trötta och det är svårt att få i en vanlig macka (som dessutom inte är lika mättande och långsiktig). Kanon att komplettera med lite fil och frukt. Så detta är ett tips till andra föräldrar som kämpar med frukosten. Att ha hemma när det är som tröttast. 😉

 

Kexen kom med Smakbox igår i deras aprilbox med temat Vårtecken. De vann Årets box för andra året i rad och jag är inte förvånad. Dessutom är jag otroligt tacksam för att de nämner för sina 1000-tals prenumeranter att Hittabox arrangerar tävlingen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.