ANNONS:

Ett stycke plåtskåp från IKEA och funderingar kring Sellpy

God morgon! Idag är det typiskt snöslaskväder i Skåne. Om en vecka är det skärtorsdag och påsken börjar på allvar. Imorgon ska jag börja ta in påskblommor som påskliljor, lökar och tulpaner. Påskträdet ska också in. Tvillingarnas påskpyssel ska få pryda köket.

I förrgår kom plåtskåpet från Ikea. Nintendo Wii har kommit fram och det spelas en hel del Skylanders, Mario och Party Wii. Kul att allt blir använt igen efter ganska många år i träda. Särskilt Skylanders-gubbarna. Vet inte hur många deras storebror har lyckats samla ihop. 😉 I och med detta behövdes en TV-möbel som är lättare att öppna och stänga. I framtiden kommer den att få hamna i ett arbetsrum eller i garage/verkstad.

Den gamla byrån som användes till TV:n ska renoveras. I sommar tänker jag fixa den; ta bort färg, spackla och måla. Köpa nya handtag och så. I detta huset kommer den att hamna i hallen på övervåningen eller i klädkammaren. Tänker att det kan bli en morot så jag kommer igång med klädkammaren. Har massor, massor av barnkläder att sälja.

Kanske borde testa Sellpy. Någon som vet om tjänsten funkar bättre nu? Någon läsare skrev att de slängde eller gav bort det mesta.

4 Comments

 1. Cathrine Bramfors
  22 March 2018 / 21:28

  Jag kan inte rekommendera Sellpy. Vi skickade in flera påsar i somras och utfallet blev 0 kr. Flera fina märkeskläder o vintage sorterades bort. Vi fick upprepade gånger ta kontakt och ifrågasätta deras urval. Finns nog bättre ställen att sälja sina kläder om man inte hellre skänker till lokal välgörenhet.

  • 28 March 2018 / 08:48

   Jättetråkigt att det inte fungerar än. Hoppas de anställer någon som kan mode och förstår värdet på saker.

 2. Jessica
  23 March 2018 / 10:32

  Håller med ovanstående. Sellpy är kasst. Jag fick till och med “böter” för att jag skickat in vissa grejer som var helt nya, som de påstod var “slitna”!! De slängde även flera fina grejer varav en jättefin vintageklänning för att den enligt dem var fläckig, något jag absolut inte sett själv. Fick in en väldigt liten summa trots att jag skickat in mycket märkeskläder, läderskor mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.