ANNONS:

Finns det platta skor som ger längre ben?

platta skor längre ben

Det mode och styrketräning har gemensamt är möjligheten att förändra kroppen som man vill ha den. Med styrketräning kan man skulptera på riktigt långsiktigt och med mode och kläder kan man man visuellt förändra på ett kick.

Som det här med skor till exempel. Jag tror de flesta vet att en klack förlänger benen, men det det är inte alltid man vill eller kan ha klack. Då kan man tänka på tån. En spetsig sko förlänger och en trubbig gör inte det. Båda skorna på bilden kommer från Vagabond och är en av vårnyheterna hos Ellos. Här kan du klicka hem den spetsiga och här kan du klicka hem den trubbiga.

Aktuella modeerbjudanden från Ellos!
Upp till 70% rabatt på mellansäsongsrean – spana in den här!
Upp till 25% rabatt på vårnytt – spana in den här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.