Håret håret håret

Så här ser håret ut i solljus just nu. Bilden är från igår. Jag slingar och ljusfärgar det själv ungefär var 6:e till 10:e vecka enligt den här proceduren. Kanske slänger in någon färginpackning då och då. Klippte topparna i fredags och det har blivit hyfsat långt. Är inte sugen på att ha det längre faktiskt, men inte heller kortare. Inte just nu i alla fall. Men samtidigt är jag sugen att göra något piffigt. Kanske lägga in en nyansering hos frisör. Det enda jag med bestämdhet vet är att jag inte vill ha det mörkare eller alltför kallt/platinablont.

Förslag? 🙂

P.S. Den här kjolen jag beställde i helgen dök upp idag. Blir ett eget inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.