ANNONS:

Vilken kavajtyp är du?

Första kavajen är från Polo Ralph Lauren och den andra från 2NDDAY. Båda är svarta men det är ändå två helt olika stilar. Den första är mer stram och den andra tar ut svängarna mer.

Jag brukar tänka att det är smart att välja stilrena dyrare kavajer och halvtokiga billiga kavajer. De kavajer i min garderob jag gärna använder är de med rejäla slitsar i ärmarna från H&M. Har en svart och en off-white. När jag vill ha något mer stramt väljer jag jackorna från Morris eller Zara. Jag tror det beror på att en stram kavaj inte är min grej, helt enkelt. Då väljer jag hellre en stram kofta till exempel.

 

lordag5

Detta är min svarta kavaj från H&M.

Vilken kavajtyp är du?

6 Comments

 1. Lisa
  10 March 2018 / 09:03

  Jag vill ha lösa och slinkiga kavajer som man inte knäpper. Gärna upprullade ärmar. Dock vågar jag inte satsa på några skojiga detaljer utan är rätt konservativ.

 2. Elisabet
  10 March 2018 / 10:11

  Jag vill ha olika stilar, beroende på mitt humör. Jag tar nog ut svängarna och sitter inte fast i nån speciell look. Kläder är roligt och jag tar på mig det som jag känner för, livet är för kort för att inte våga ta på sig det jag gillar. Båda kavajerna du visar, är verkligen snygga!

 3. 10 March 2018 / 23:12

  Jag tillhör nog tråkmånsarna och vill ha en klassisk kavaj 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.