ANNONS:

Jonathan Adler zebrafat

jonathan adler zebra fat

God morgon! Vilken härlig känsla att hinna med allt – så kände jag det igår. Idag har jag tyvärr fått boka av ett ledningsgruppsmöte i eftermiddag, men annars tror jag att det kommer att flyta på idag också. Kommer att börja dagen med träning av armar och rygg, och sedan ska jag beta av min lista. Det mesta är kuliga saker.

Det här fatet är från Jonathan Adler som främst har många fina prydnadssaker. Men han gör också en del som är fööör sexistiskt för mig. Skulle inte känna mig bekväm med vissa saker, om jag säger så. 😉 Dock så tokgillar jag detta fat. Beställde det i början av februari (tror jag, eller om det var januari) och igår kom det fram efter en lagerpåfyllning hos webbutiken. Hade sett det tidigare på Insta och fastnade för det. Kul när något visar sig vara ännu finare i verkligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.