En riktigt bra ansiktsmask som ger fukt och stramar upp

Igår testade jag ansiktsmasken Renu Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask som kom med senaste Lookfantastic Beauty Box – spana in unboxingen här. Det är tuben längst till vänster och den innehåller 30 ml. Fullstorleken på 100 ml man kan köpa för 402 kr finns här. Just nu med 20% rabatt om du anger rabattkoden 20HUD.

Så här ser den ut. Det lustiga är att jag applicerade den igår efter bästa peelingen med Dermalogica Multivitamin Thermafoliant då jag trodde det var en vanlig fuktmask. Det visade sig att den både tillför fukt och stramar upp huden, som en botoxbehandling light. Inte för att jag har testat botox men masken gör att huden slappnar av och stramas upp en aning. Grym mask som jag är glad att jag har hittat!

 

Älskar effektiva hudvårdsprodukter. Kommer nog aldrig att tröttna på hudvård! 🙂

P.S. Bilden är från ett annat masktillfälle.

2 Comments

  1. 12 March 2018 / 21:09

    Oh, sån där foundation-borste har jag varit nyfiken på sen man sett sådana i många youtube-videos. 🙂

    • 13 March 2018 / 09:15

      Ja, jag var också nyfiken. Lite ovant att använda en med den vinkeln. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.